Safata plana de pintor de kraft reciclat

A principis del 2021 vam donar per finalitzada la nostra planta pilot. Des de llavors, disposem de totes les eines per tal de crear productes nous de cel·lulosa modelada. Assolida des de feia temps la creació de pastes i pioners en els motlles en impressió 3D, el fet de disposar d’una màquina formadora conjuntament amb un laboratori annex ens dona la llibertat per pensar i crear envasos i productes substitutius del plàstic. 

Des d’aquest principi sorgeix la idea de les safates de pintures. Qui a casa seva no ha fet servir mai una safata de pintor, de plàstic, que poques vegades es reutilitza?

El projecte s’ha dut a terme mitjançant diversos dissenys. Motlles diferents amb correccions anaven sortint de les nostres impressores 3D setmana rere setmana fins que vam donar per bo un model. 

Bé, podem pensar que aquesta safata sempre ha estat de plàstic per la problemàtica  que presenta gairebé sempre la cel·lulosa modelada: el degoteig, la humitat generada sobre el producte que sovint el malmet fent que aquest deixi de ser útil. Actualment,  empreses del sector químic poden ser clau per dotar al producte d’un seguit de barreres, d’unes condicions òptimes perquè no perdi la seva funcionalitat.

A dia d’avui, presentem el nostre nou producte, reciclable, funcional, amb futur i en la línia del nostre objectiu principal: fer passos endavant en la cura del medi ambient.