Qui som?

Tallers Soteras és una empresa fundada el 1860, de cinquena generació, constructora de maquinària per a la indústria del paper i derivats. Compta amb un equip capaç d’oferir projectes de fabricació, disseny i modificacions de maquinària.

A Tallers Soteras hem creat TS Innovació, des d’on hem projectat i construït una planta pilot per a la investigació en tecnologia 3D de productes modelats i embalatge.

Aquesta planta és un laboratori obert a les empreses que vulguin participar amb nosaltres en I+D de nous productes d’embalatge, fabricació de materials i packaging sostenible.

Aportem processos de pulpejat, refinat amb pila holandesa, sistema de formació del producte en funció del material i estudi del disseny dels motlles per a un desgot adequat. També proporcionem investigació en impressores 3D, enginyeria en motlles d’assecatge termoformat, disseny i fabricació CAD CAM, aparells de laboratori i mesurament de refinat.

Actualment tenim convenis amb indústries papereres, startup, empreses químiques, empreses amb residus industrials, alimentaris i agrícoles. Cada companyia pot fer les seves investigacions gràcies al nostre laboratori i personal tècnic.

Ens hem especialitzat en el disseny de nous productes d’acord amb les necessitats dels nostres clients, per poder arribar tan lluny com sigui possible en conceptes clau com la reutilització, el reciclatge o la sostenibilitat.